Hirdetés

Drónnal mentették meg a pónit



|

Két napon át hiába keresték a pónit.

Hirdetés

A BBC beszámolója szerint egy drón segítségével mentettek meg az Egyesült Királyságban egy pónit. A ló még múlthéten szombaton tűnt el, miután ledobta magáról a lovasát és elvágtatott. Twinkle, az elkóborolt póniló sehogy sem akart megkerülni, nagyjából 50-en keresték az állatot két teljes napon keresztül, de nem jártak sikerrel.

Itt jött a képbe egy drón, ami a hírek szerint alig 5 perc alatt megtalálta a pónilovat. 

Hirdetés

A drónt egy jótékonysági szervezet, a Drone To Home küldte az elcsatangolt póni után. Phil James, a szervezet alapítója elmondta egy interjúban, hogy korábban már nem kevés macskát sikerült megtalálniuk hasonló módon, de extrémebb állatokat is nyakon tudtak csípni, volt például olyan eset, amikor kengurut vagy kaméleont találtak így meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.