Hirdetés

Drónról, 100 méter magasból hajították le a kerámia házas Galaxy S10+ okostelefont



|

100 méter magasból csapódott az aszfaltba a csúcskészülék, amelynek a hátlapja sértetlen maradt.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S10+ okostelefonból létezik egy drágább, kerámia házas változat is, ami sokkal jobban ellenáll a fizikai behatásoknak, mint a normál verzió. 

Hirdetés

Bár elsőre azt hinnék, hogy a kerámia ház is törékeny, a gyakorlat mást mutat. Valaki például úgy döntött, hogy ideje extrém töréstesztet végezni a kerámia házas Galaxy S10+ okostelefonon, összehasonlításképp pedig ugyanezt megcsinálni egy Nokia 3310-zel is (amit manapság már csak Chuck Norris-mobilként emlegetnek). 

Mindehhez fogtak egy drónt, majd felvitték vele az említett készülékeket 100 méter magasba, és onnan engedték, hogy az aszfaltba csapódjanak. 

A kerámia házas Galaxy S10+ meglepően jól viselte a becsapódást, a hátlapja gyakorlatilag sértetlen maradt. Bár az előlap megsérült, a készülék tökéletesen működőképes maradt. Valószínűleg az üveg hátlappal nem maradt volna ilyen jó állapotban, bár azt nem tudni, hogy mennyit segített az, hogy a készülék az egyik sarkán landolt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.