Hirdetés

Dupla kamerás Galaxy S8+ is létezett



|

Előkerült egy prototípus fotója, amely bizonyítja, hogy dupla kamerában is gondolkozott a Samsung.

Hirdetés

Már nem kell sokat várni a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ tényleges megjelenésére. Sok dolog fejlődött, volt azonban olyan is, ami nem. A kamera például gyakorlatilag ugyanaz maradt, mint a Galaxy S7-ben. Ez nem feltétlenül rossz dolog, elvégre a tavalyi zászlóshajó a mai napig a mezőny csúcsát képviseli a Google és az Apple csúcskészülékei mellett. 

Hirdetés

A dupla kamera azonban sokaknak hiányzik, elvégre a Huawei, az LG és az Apple okostelefonjain is van már ilyen valamilyen konfigurációban. A Galaxy S8 és a Galaxy S8+ kitartott a 12 megapixeles normál kamera mellett, amelyhez a szenzort a Sony és a Samsung szállítja (IMX333 és ISOCELL S5K2L2). 

A bejelentés előtt voltak pletykák, amelyek szerint a Galaxy S8 dupla hátlapi kamerát kaphat. A jelentéseket gyorsan elvetették. 

Ennek ellenére most kiderült, hogy a Samsung valóban sokáig fontolgatta a dupla kamerás konfigurációt. Kínában előkerült egy olyan Galaxy S8+ prototípus, amely bár nem érdemel dizájndíjzat, de dupla hátlapi kamerája van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.