Hirdetés

Dupla kamerát kap a Samsung Galaxy S9



|

Ming-Chi Kuo szerint a Samsung zászlóshajói innentől kezdve kitartanak a dupla hátlapi kamera mellett.

Hirdetés

Kim Rok-ho, a Hana Financial Investment elemzője még a múlt hónapban szellőztette meg, hogy a Samsung Galaxy S9 dupla hátlapi kamerát kap majd. Park Hyug-woo, a Shinhan Investment szakértője tovább ment, és a Galaxy Note 9-hez is ilyet jósolt. 

Hirdetés

Az effajta jóslatok azonban akkor válnak igazán valószínűvé, amikor a KGI Securities szakértője, Ming-Chi Kuo is egyetért velük. 

Az Apple eszközök terén mindig pontos információkat szállító elemző mostanában a Samsungról is egyre több dolgot talál el. Most azt állítja, hogy a Galaxy S9 dupla hátlapi kamerát kap - vagyis a Galaxy Note 8 után kitart a dupla kamerás zászlóshajóknál a Samsung. 

Kuo szerint egyébként a Galaxy S9 még marad a hagyományos ujjlenyomat-olvasóknál, azonban a Galaxy Note 9 már a kijelzőbe ágyazott szenzorral újíthat jövőre. Sajnos a technológiával jelenleg egyetlen gyártó sem boldogul, de a Himax és az Egis talán megoldja jövő nyárig a feladatot. 

A Samsung a KGI várakozása szerint 12-14 millió Galaxy Note 8-at adhat el idén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.