Hirdetés

Dupla kamerával érkezik a OnePlus 5



|

Renderelt anyagok szerint dupla kamerát kap a OnePlus 5, de hátlapi ujjlenyomat-olvasója nem lesz.

Hirdetés

Most, hogy a Samsung Galaxy S8 és Galaxy S8+ már megérkezett, egyértelműen kijelenthetjük, hogy az új iPhone és Pixel készülékek érkezéséig a legvártabb okostelefon a OnePlus 5. 

Hirdetés

Az eddigi jelentések jobb kameráról és processzorról szólnak, de most pontosabb információk is érkeztek a várva-várt ár-érték-bajnokról. 

Igazából renderelt képanyagokat szerzett az India Today Tech, olyan emberektől, akik élőben is látták már az új okostelefont. Természetesen prototípusról van szó, de mivel közeledik a hivatalos bemutató, valószínűleg már nem változik sokat a készülék. 

A szivárgásoknak hála kiderült, hogy a OnePlus 5 valóban dupla hátlapi kamerát kap. Ujjlenyomat-olvasó viszont nincs a hátlapon, ami arra utal, hogy vagy marad az előlapi szenzor, vagy - sokak reménye szerint - a kijelző alá költöztetik az érzékelőt. 

Az 5,5 hüvelykes kijelző felbontása egyelőre ismeretlen, alatta viszont a Qualcomm Snapdragon 835-ös lapkája lesz. Ezt 6 (vagy egyes tippek szerint 8) GB RAM és 64 vagy 128 GB tárhely kíséri majd. 

Dizájnban sem hoz komoly változásokat a OnePlus, de az jó kérdés, hogy a kijelzőnek mekkora kerete lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.