Hirdetés

Dupla kamerával és menő kijelzővel csábít a ZTE Blade V9 és Blade V9 Vita



|

Elég sablonos lett a két új okostelefon, de ez az áraikat figyelembe véve nem olyan nagy gond.

Hirdetés

A ZTE-től általában azt várjuk, hogy kiváló ár-érték arányú okostelefonokkal lepjen meg minket. Nem is okozott csalódást a gyártó, az MWC-n debütáló Blade V9 és Blade V9 Lite igazán tetszetős középkategóriás megoldások. 

Hirdetés

A Blade V9 fém háza két üvegpanelt tart össze. A hátlapon dupla kamera és ujjlenyomat-olvasó van, az 5,7 hüvelykes kijelző pedig 18:9-es képarányú, és 2160 x 1440-es felbontású. A motorháztető alatt a Qualcomm 8-magos Snapdragon 450-es chipje van, 1,8 GHz-es órajellel. Az alapverzió 3 GB RAM-ot és 32 GB tárhelyet kapott, a másik 4 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet. Mindkettőben 3100 mAh-s akku található. 

A 16 megapixeles kamerát egy 5 megapixeles másodlagos szenzor kíséri, és állítólag kevés fénynél is remekel a készülék. Az előlapra egy 8 megapixeles érzékelő jutott. A készülék gyárilag Oreo rendszerrel érkezik, és bár van jackcsatlakozó, sajnos nincs USB-C, csak microUSB. 

A Blade V9 Vita alapvetően ugyanaz a modell, de valamivel kisebb és gyengébb. A kijelző csak 5,45 hüvelykes, a chip pedig egy 1,4 GHz-es Snapdragon 435. A két verzió 2 GB RAM-ot és 16 GB tárhelyet vagy 3 GB RAM-ot és 32 GB tárhelyet ad. Itt az akku 3200 mAh-s, a kamerák 13 + 2 és 5 megapixelesek. 

Európában a készülékek 269 és 179 euróért lesznek vihetőek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.