Hirdetés

Dupla portos, USB-C-s gyostöltővel készülhet az Apple



|

Titokzatos kiegészítőről árulkodik egy dokumentum, ami rövid időre bukkant fel az Apple weboldalán.

Hirdetés

Egyelőre nem sok választása van annak, aki az Apple gyári megoldásaival szeretne egyszerre két eszközt tölteni. Vagy megveszi a vezeték nélküli MagSafe Duót, amely egy iPhone-ba és egy kisebb kütyübe (AirPods, AirPods Pro, Apple Watch) képes egy időben tolni a kakaót, vagy szimplán több töltőt tart otthon.

Nemrég azonban felbukkant egy támogatási dokumentum az Apple honlapján, amely arra utalhat, hogy a cupertinóiak egy dupla portos, hagyományos töltőt készülnek piacra dobni.

Hirdetés

A dokumentáció véletlenül kerülhetett fel a weboldalra, mert a cupertinóiak hamar törölték, a 9to5Mac viszont még időben ki tudta belőle nyerni az információkat. A töltő összkapacitása 35W, és mindkét portja USB-C-s. A 35W-os teljesítmény azt jelenti, hogy képes a legfeljebb 27W-ot támogató iPhone 13 Pro gyorstöltésére, miközben még mindig marad 8W egy másik eszköz számára.   

Forrás: 9to5Mac

Az új töltő az USB-C Power Delivery szabványt használja, a következő specifikációkkal:

  • Bemenet: 100-240V /1.0A
  • (USB PD) Kimenet 1 és 2: 5VDC/3A, vagy 9VDC/3A, vagy 15VDC/2.33A vagy 20VDC/1.75A

Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy a dokumentum ideiglenes felbukkanása még nem garantálja, hogy tényleg érkezik a töltő. Az is lehet például, hogy ez is csak egy az Apple kukázott projektjei közül, így biztosat csak akkor tudhatunk, ha már az almás webshopban is ott figyel a termék.

Mindazonáltal bizonyára sokan vennék hasznát az eszköznek, ami akár az Apple első GaN (gallium-nitrid) töltője is lehet. A kisebb méretet lehetővé tevő technológiával már külön cikkben is foglalkoztunk, az Apple-ről pedig a közismert szivárogtató, Ming-Chi Kuo állította korábban, hogy egy ilyen töltőn dolgozik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.