Hirdetés

Dupla szelfikamera kerül a Galaxy S10+ készülékre



|

Dél-koreai jelentések szerint 5 kamera lesz a Samsung új zászlóshajójának legdrágább verzióján.

Hirdetés

Nemrég megvizsgáltuk azokat a jelentéseket, amelyek alapján a Samsung Galaxy S10+, vagyis az új zászlóshajó legdrágább verziója tripla hátlapi kamerát kap. A gyártó azonban nem éri be ennyivel. A dél-koreai The Bell forrásai szerint a Google Pixel 3-hoz hasonlóan a Galaxy S10+ is dupla szelfikamerával újít

Hirdetés

Azt nem tudni, hogy az előlapra pontosan milyen szenzorok kerülnének, de egyértelműen a Galaxy A8 és a Galaxy A8+ mintájára alakíthatja ezeket a Samsung. Mindez nagyszerű bokeh effektes portréfotókat jelenthet, még jobb képminőséggel. 

Állítólag a dupla szelfikamera kizárólag a Galaxy S10+ modellen lesz elérhető, vagyis a két olcsóbb kiadáson csak egy előlapi kamera lesz. 

A mostani jelentés megerősítette a tripla kameráról szóló pletykákat is. A fő szenzor változtatható rekeszértékkel operál, ezt egy széleslátószögű lencse egészíti ki (mint az LG-nél), valamint egy telefotós kamera. A tripla hátlapi kamera a Galaxy S10+ kiváltsága lesz, telefotós lencse a másik két modellre nem kerül. 

A Galaxy S10 és a Galaxy S10+ ujjlenyomat-olvasója a kijelzőbe kerül, a legkisebb modellé pedig oldalra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.