Hirdetés

Durva kísérletezésbe kezd a Vivo Apex okostelefonja



|

Az ujjlenyomatot a kijelző alsó fele bárhol leolvassa, a szelfikamera pedig a semmiből ugrik elő.

Hirdetés

Míg egyesek szerint a Samsung Galaxy S8-as szériája után nem is kell több vagy jobb az okostelefon-piacon, addig mások elégedetlenek a gyártók fejlesztéseivel. A Vivo most olyan dolgot mutatott az MWC-n, amelyre mindenki felfigyel. 

Hirdetés

A Vivo Apex FullView egy olyan koncepcióként létező okostelefon, amelynél az előlap 98 százalékát kijelző alkotja. Természetesen ezúttal is a kijelzőbe ágyazták az ujjlenyomat-olvasót, azonban itt már egy következő lépcsőnél tartanak. 

A korábbi Vivo X20 Plus UD a hármas fázist képviselte, amikor a láthatatlan szenzor meghatározott helyre kerül. Ez a 3.5-ös lépcső, vagyis a készülék kijelzőjének alsó felén bárhol hozzáérhetünk a panelhez, az leolvassa az ujjlenyomatunkat. 

Még jobb, hogy a szelfikamerát egyenesen elrejtették: az csak akkor ugrik elő a készülékházból, ha szükség van rá. Ezzel pedig semmi nem lóg bele a kijelzőbe. A felső hangszóró sem, ugyanis nincs. A hangot a kijelző vibrálása generálja, és minden bizonnyal további szokatlan újdonságokat is bedob még a Vivo, hogy magára vonja a figyelmet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.