Hirdetés

Durva szelfikamerát kap az LG G8 ThinQ



|

Mélységérzékelős, ToF technológiás előlapi kamerát épít a G8 ThinQ-ba az LG - a szenzort az arcfelismerő rendszerhez is felhasználja.

Hirdetés

Az LG minden évben előállt egy merész ötlettel az új csúcsmobiljához, amely aztán hiába sikerült jól, nem igazán lett népszerű. A V szériának valamivel nagyobb a sikere, de ott eleve másképp gondolkozik a gyártó. Az utóbbi hónapokban újra és újra stratégiaváltásról beszéltek, így remek kérdés, hogy milyen lesz a G8 ThinQ, amely február 24-én debütál. 

Hirdetés

Az LG egy kicsit már árulkodott is róla. A gyártó felfedte, hogy az új csúcsmobil 3D-s mélységérzékelésre képes, ToF technológiás előlapi kamerát kap, ami többek között a gyors és pontos arcfelismerést, a kiterjesztett valóságot és más funkciókat is támogat majd. 

A cég az Infineon Technologies embereivel dolgozott együtt a szenzoron. A ToF technológiás kamera úgy tudja elvégezni a szükséges számításokat, hogy leméri az időt, amíg az infravörös jelek visszatérnek a vizsgált objektumról. Ezután 3D-s adattérkép készül, és elvileg sem a beltéri, sem a kültéri fényhatások nem zavarnak majd be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.