Hirdetés

Ebbe a mini laptopba került elsőként Intel Comet Lake processzor



|

A One Mix 3 Pro az első a mini laptopok piacán, amely már tizedik-generációs Intel Comet Lake CPU-t kínál.

Hirdetés

Egyre közeledik az átalakítható, One Mix 3 Pro mini laptop, amelynek a nagy érdekessége a 8,4 hüvelykes érintőkijelző és a 360 fokos zsanérok. Van azért nyomásérzékeny toll is opcionálisan, illetve adott a háttérvilágított billentyűzet. 

Hirdetés

További pozitívuma a gépnek, hogy ez az első mini laptop, amely már tizedik-generációs Intel Comet Lake processzorral jön. 

A One Mix 3 Pro egészen pontosan egy 4-magos Intel Core i5-10210Y CPU-t kapott, amihez 16 GB RAM és 512 GB NVMe tárhely jár. Kínában már október 7-től kapható, elvileg nem sokkal később globálisan is elérhető lesz.

 

Dizájnban a One Mix 3 Pro a sima One Mix 3-at idézi, és maradt a 2560 x 1600-as érintőkijelző, az optikai érintőszenzor, az ujjlenyomat-olvasó, microHDMI, USB 3.0 és USB-C portok, microSD-foglalat. Vagyis az igazi változást az új CPU jelenti. A nyolcadik-generációs Amber Lake lapkákat tizedik-generációs Comet Lake CPU-ra váltották. 

Bár ez is egy alacsony fogyasztású, 7 wattos processzor, ez már 4-magos, vagyis jobb teljesítményt nyújt majd a többszálas műveleteknél. Játékhoz persze az Intel HD 615 integrált grafikával még elég kevés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.