Hirdetés

Ebben a hónapban jön a Microsoft HoloLens 2 AR-headset



|

3500 dolláros vételár mellett, szeptemberben jelenik meg a Microsoft HoloLens 2.

Hirdetés

A Microsoft még a februári MWC-n mutatta be a második-generációs AR-headsetjét, a HoloLens 2-t. A Reuters pedig úgy tudja, hogy ez már ebben a hónapban kapható lesz, 3500 dolláros vételár mellett. 

Hirdetés

Ennyiért magát a HoloLens 2-t lehet megkapni. A fejlesztői kiadás havi 99 dollárba kerül, és néhány extrát is tartalmaz, mint például 3 hónapos Unity Pro próbalehetőséget. 

A jelentések nyomán az továbbra is teljesen egyértelmű, hogy a HoloLens 2-t nem otthoni használatra vagy gamereknek tervezték, hanem az üzleti szektor számára találták ki. 

Az új modell mindenesetre sokkal szélesebb látószöget garantál, 34 helyett már 52 fokosat. A felbontás nem változik, a teljesítmény viszont nő, illetve már hardver követi a szem- és kézmozgásokat. Maga a headset pedig kényelmesebb viselet lett az eddiginél. A HoloLens 2-nek elsősorban a tervezőcéget vehetik nagy hasznát, a kiterjesztett valóság a fogyasztói piacon kimerül a mobilos-kamerás-rajzolós funkciókban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.