Hirdetés

Égési sérülést okozhat az IKEA egyik töltője, visszahívják



|

Bár rendeltetésszerű használat esetén jól működik, előfordulhat tűzveszélyes helyzet, ha a kábel megtörik.

Hirdetés

Visszahívja az IKEA ÅSKSTORM névre hallgató (cikkszám: 50461193, modellszám: ICPSW5-40-1) 40W-os USB-töltőjét, mert bár a tesztelési folyamatokon átment, időközben kiderült, hogy a kábel megtörhet vagy megsérülhet, és ez égési sérüléseket, áramütést okozhat.

Konkrétabban akkor fordulhat elő baleset, ha a felhasználók a kábelt a töltő teste köré tekerik, vagy előre-hátra hajlítják, és az ennek következtében megtörik. Ez ugyan nem rendeltetésszerű használat, mégsem okolja a gyártó az ebből eredő problémákért a vásárlókat.

Hirdetés

Aki ilyet vásárolt, nyugta és számla nélkül visszaviheti bármelyik IKEA áruházba, és visszakapja a teljes vételárat. A sötétszürke töltő hátoldalán található címkén szerepel a modellszám, ami alapján beazonosíthatják a felhasználók, hogy az általuk vásárolt eszköz is érintett-e.

Természetesen az IKEA másik ÅSKSTORM nevű terméke, a kétportos hálózati töltő nem érintett, mivel ennek nincs kábele.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.