Hirdetés

Egy 20 éves modell előtt tiszteleg a limitált szériás Galaxy Z Fold5 Retro



|

Ha nem emlékszel a Samsung E700-ra, talán most eszedbe jut.

Hirdetés

A kétezres évek nagy népszerűségnek örvendő összecsukható mobiljai közül valószínűleg a 2004-ben piacra dobott Motorola RAZR V3 sikerült a legemlékezetesebben, amire persze rá is játszik az azóta már a Lenovóhoz tartozó gyártó, és manapság a RAZR 40 Ultrával igyekszik meglovagolni ezt az értékes örökséget.

A jelek szerint pedig a Samsungnak is kedve támadt a nosztalgiázásra, a koreaiak ugyanis most leporolták az egyik 20 éves flip modelljüket, hogy a nyáron megjelent Galaxy Z Flip5 különleges kiadásával tisztelegjenek előtte.

Hirdetés

Cseppet sem ciki, ha már nem tudod felidézni a 2003-ban boltokba került Samsung E700-at, de ez volt a márka első rejtett (belső) antennával ellátott készüléke, és egész népszerűnek számított a maga korában, ezért a koreaiak szerint megérdemel némi ünneplést a modell 20. születésnapja. Ennek jegyében született meg a Galaxy Z Flip5 Retro, amelyet az E700 dizájnja ihletett.

A limitált szériás készülék a felmenője ezüst és indigókék színeiben játszik, illetve néhány nosztalgikus hatású szoftveres dizájnelemet is kapott, mint például az eredeti mobilt megidéző külső óra. A Z Flip5 Retro továbbá egy gyűjtői csomagban érkezik, amiben a Samsung történetének különböző korszakaiból származó logókkal díszített Flipsuit-kártyákat, egy hozzájuk tartozó Flipsuit-tokot (hogy ez mi, az ebből a videóból derül ki) és egy egyedi sorozatszámmal gravírozott gyűjtőkártyát kapunk.

A Samsung egyelőre nem árulta el a Galaxy Z Flip5 Retro árát, viszont az már bizonyos, hogy Európában csak az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban és Spanyolországban fogják árulni, az értékesítés pedig november 2-án veszi kezdetét, kizárólag gyártó hivatalos weboldalán keresztül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.