Hirdetés

Egy cég azért árul könyveket, hogy okosabbnak tűnhessünk a videóhívások során



|

A Book by the Foot oldalán tematikusan rendelhetünk könyveket, a cég pedig abban is segít, hogyan rendezzük el őket, hogy jól nézzenek ki a webkamerán keresztül.

Hirdetés

Arról már sokszor írtunk, hogy milyen jót tesz a videokonferencia alkalmazásokat is kínáló cégeknek a koronavírusjárvány, azonban most egy meglepő szolgáltatást ajánló cég is jól járhat az otthonukba szorult emberekkel. A Book by the Foot azoknak segít, akik tájékozottnak, olvasottnak szeretnének tűnni a hívásokban.

A szolgáltatás már évtizedek óta létezik, és eredeti célja az volt, hogy használt könyveket mentsenek meg vele a pusztulásból azzal, hogy tematika szerint összeállított csomagokban kiküldik őket azoknak, akiknek valamiért szükségük lenne rájuk.

Hirdetés

Persze a tematika alapján összeválogatott könyvek ötlete remekül hangozhat azoknak, akik egy téma szakértőjévé szeretnének válni, de idő közben egy sokkal "gyakorlatiasabb" felhasználási módját is megtalálták a szolgáltatásnak. Az oldalon ugyanis megadhatjuk, hogy milyen méretű polcot szeretnénk feltölteni milyen témájú könyvekkel, ezeket pedig gondosan összeállítják számunkra.

A szolgáltatás az elmúlt években nagyon népszerű lett, így például a Kártyavár című sorozat háttereihez is ők biztosítottak könyveket. Most azonban a lakossági oldalról érkező bevételeik komolyan megnövekedtek, mely egyértelműen az otthoni munkavégzés eredménye.

A szolgáltatás mögött álló Wonder Book könyváruház elnöke, Chuck Roberts szerint biztosan vannak, akik valóban olvasásra rendelik a csomagokat, azonban elmondta, hogy a koronavírus kitörése óta nagyon megnövekedett a kis, épphogy egy polcot betöltő mennyiségű könyvek rendelésének száma. Ez arra utal, hogy az emberek megpróbálják a videohívásaik hátterét úgy beállítani, hogy tájékozottnak tűnjenek.

A koronavírus valószínűleg még sokáig velünk marad, és hatásait alighanem évekig érezzük majd, de aprócska vigaszt nyújthat, hogy legalább több könyv kerül a háztartásokba, ami sosem baj.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.