Hirdetés

Egy friss mérés szerint ezek a leggyorsabb 5G-s telefonok



|

A Samsung dominál, az iPhone viszont a kanyarban sincs.

Hirdetés

Várnunk kell még néhány évet, mire az 5G-lefedettség számottevő lesz, de a hálózatok kiépítése zajlik, és az okostelefongyártók is felszerelték eszközeiket, hogy ne kelljen évek múlva készüléket cserélnie azoknak, akik most újítanának. Az Opensignal az Egyesült Államokban végzett méréseket november 11. és február 26. között, az eredményeket pedig most tette közzé.

A 10 legjobban teljesítő okostelefon közül 8 a Samsungé, de a legjobb, 56 Mbps-es letöltési sebességet produkáló Samsung Galaxy S21 5G-t a TCL Revvl 5G és a OnePlus 8T+ követi. A top 25-ben ott van még a Motorola Razr 5G, a OnePlus 7T Pro 5G, az LG V60 ThinQ, a OnePlus 8, a Google Pixel 5, az LG Wing 5G és az LG Velvet 5G is, iPhone viszont egyáltalán nincs, holott az 5G kiépítésében nagy szerepet játszó Huawei fejese korábban a legjobb 5G-s telefonnak nevezte az iPhone 12-t.

Hirdetés

Az iPhone 12 Pro átlagosan 36,9 Mbps-mal, a Pro Max 36,2 Mbps-mal töltött, az alapmodell, 29,6-ot, a mini 32,9-et teljesített. Azt azért az Opensignal is megjegyzi, hogy a 4G-s teljesítményhez képest az iPhone-oknál 2,3-szoros az ugrás, mely nagyobb, mint a riválisok esetében mért különbség. Az Apple hátrányának oka feltehetően az, hogy a Samsung már sokkal korábban elkezdett az 5G-vel dolgozni, így nem kizárt, hogy hamarosan felzárkózik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.