Hirdetés

Egy használt pulykasütőt is küldött a Steam Deck mellé a Valve



|

Váratlan meglepetést hozott a postás egy frissen megjavított Steam Deckkel.

Hirdetés

Jelen állás szerint már 1-2 hetes szállítással is rendelhető a sokáig több hónapos várólistával kínált Steam Deck, ám a sikeres vásárlás még nem garantálja a happy endet, hiszen bármikor megeshet, hogy valamilyen hiba folytán kénytelenek leszünk igénybe venni a garanciális szerviz segítségét.

Így járt egy redditező is, aki annak rendje s módja szerint vissza is kapta a megjavított kézikonzol-PC hibridjét, ám egy meglepő extra, egy pulykasütő is belekerült a csomagba.

Hirdetés

A u/throwaway19712654876 néven regisztrált felhasználó néhány napja számolt be az esetről, az alábbi képet is mellékelve, amelyen nehéz lenne nem kiszúrni a Butterball Indoor Turkey Fryer jól megtermett, kissé viseltes dobozát. A redditező azonban nem dőlt hátra a könnyen jött ajándékkal, és értesítette a Valve-t a bakiról.

Egy rövid levélváltás után kiderült, hogy a gyártó szervizpartneréhez egyszerre érkezett be a két teljesen különböző gép, ezért az illetékesek arra a következtetésre jutottak, hogy ugyanahhoz a beküldőhöz tartoznak. Throwaway19712654876 tehát egy másik ügyfél megjavított pulykasütőjét kapta meg a Steam Deck mellé.

A külön posztban megosztott levelezés alapján a Valve ráadásul nem is nagyon ragaszkodott az eszköz visszaszerzéséhez, az ügyfélszolgálat ugyanis úgy fogalmazott, hogy amennyiben a redditező "vissza akarja küldeni" a pulykasütőt, boldogan a rendelkezésére bocsátanak egy előre elkészített címzési matricát. Throwaway19712654876 végül úgy döntött, hogy él az ajánlattal, így nem rajta fog múlni, hogy visszajut-e a gép a jogos tulajdonosához.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.