Hirdetés

Egy héten belül itt a végleges Android O



|

A hírek szerint már a jövő héten megérkezik az Android O végleges kiadása a Google okostelefonjaira.

Hirdetés

Az Android O-n már régóta dolgozik a Google, a rendszernek négy fejlesztői előzetese is megjelent, jelenleg az utolsó bétánál tart. Hivatalos megjelenési dátum azonban még nincs, ezúttal is rejtély, hogy pontosan melyik napon érkezik meg az Android O végleges kiadása. 

Hirdetés

David Ruddock forrásai szerint azonban a végleges verzió egy héten belül megjelenik. Ezt mondta egyébként június elején is, és most ismét emlékeztetett az Android O érkezésére, amely a Pixel és a Pixel XL mellett a Nexus 6P készülékre is elérhető lesz. 

Az sajnos továbbra is rejtély, hogy az O betű mit takar, ahogyan a pontos érkezési idő is. Feltehetően a Google azért nem adott meg időpontot, mert az utolsóként előkerülő ötletek és problémák eltolhatják az elképzelt debütálást. 

A pletykák mindenesetre igaznak tűnnek, elvégre a Nougat tavaly augusztus 22-én jelent meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.