Hirdetés

Egy iPod-dokkolós Mac minit is csinált egyszer az Apple



|

Előkerült egy elsőgenerációs prototípus: olyan Mac mini is volt az Apple terveiben, ami dokkolót kínált az iPodhoz.

Hirdetés

A Twitteren egy felhasználó nemrég olyan képeket osztott meg, amelyeken egy elsőgenerációs Mac mini prototípusa látható, beépített dokkolóval az iPod nanóhoz. Ez egy 30-tűs csatlakozót jelent a gép tetején, egyéb tekintetben azonos a 2005-ben piacra került modellel. Akkoriban inkább hangszórókon lehetett látni hasonló dokkolót, ez a csatlakozó közvetlenül sosem lett bevetve számítógépeken. Éppen ezért meglepő sokak számára, hogy ezt a fajta támogatás fontolgatta egykor az Apple. 

Hirdetés

A twitteres felhasználó szerint a projektet végül elkaszálta az Apple azelőtt, hogy az eljutott volna a piacra dobásig. Végül ez jó döntésnek bizonyult, hiszen az évek során sokat változott az iPod széria, méretben és kompatibilitásban is komoly gondok adódtak volna az ilyen dokkolókkal. 

Érdekes módon az Apple egykori prototípusairól folyamatosan kerülnek elő új képek, jól látszik tehát, hogy több irányba is tapogat az Apple. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.