Hirdetés

Egy olcsó tabletben is lehet 8 GB RAM



|

130 dollárért két operációs rendszert és 8 GB RAM-ot ad a Cube iWork8 Air Pro.

Hirdetés

A kínai Cube ismét egy érdekes táblagéppel állt elő. A Cube iWork8 Air Pro egy 8 hüvelykes, full HD-s IPS kijelzőt kapott (ami plusz pont), ez alatt pedig egy Intel Atom Cherry Trail processzor lapul. 

Hirdetés

A tablet Windows 10-zel és Android 5.1-gyel érkezik, azonban ennél is érdekesebb, hogy mindössze 130 dollárba kerül, és mégis 8 GB RAM van benne. 

A tábla már előrendelhető. A 130 dollárért Intel Atom x5-Z8350-es CPU, 32 GB tárhely, microSD-férőhely, 2 megapixeles kamerák, jackcsatlakozó, HDMI-kimenet, microUSB port, valamint egy 3500 mAh-s akkumulátor jár. 

Ebben az árkategóriában sokszor még a full HD-s felbontás is ritkaság, a 8 GB RAM azonban mindenképpen az. Az új modell azért is érdekes, mert mindössze 2 dollárral kerül többe a Cube iWork 8 Air elődnél, amiben lassabb processzor és négyszer kevesebb memória van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.