Hirdetés

Egy pornófilm hangsávjával trollkodták szét a foci Eb hétvégi csoportsorsolását



|

Izgalmas csoportelsőként nézni a sorsolást, de nem ennyire.

Hirdetés

Nagy öröm érte ismét hazánk focikedvelő közönségét: nemzeti tizenegyünk zsinórban a harmadik foci Eb-re kvalifikált sikerrel, ráadásul most csoportelsőként. Ahogy az lenni szokott ilyenkor, az UEFA illetékesei hétvégén összejöttek, hogy ünnepélyes keretek között, sorsolással döntsék el a torna csoportjainak összetételét.

Magyarország az Eb-t rendező és lebonyolító Németországgal, Skóciával és Svájccal került egy csoportba, ami néhány igen izgalmas és nehéz csoportmérkőzést vetít nekünk előre. Az emelkedett hangulatba azonban idén egy magát mókásnak gondoló személy otromba viccel rondított bele.

Hirdetés

A közvetítés körülbelül egyórás protokolláris része után megkezdődött a tényleges sorsolás. Épphogy csak befejezték az A csoport sorsolását, mikor egy nemi aktus kísérőhangjai szólaltak meg a hangosításhoz használt hangszórókból. A feltehetően egy pornófilmből származó nyögések felhangzásakor az eseményt levezénylő Giorgio Marchetti, az EFA főtitkárhelyettese megpróbálta viccel elütni a dolgot, és többször is mondta, hogy már vége a "zajnak", de ezután is felhangzottak még azok a bizonyos hangok. 

A sorsolást közvetítő közszolgálati sportadó kommentátora sem tudta figyelmen kívül hagyni a hallottakat. Az eseményt itt lehet végignézni. A kérdéses rész a 62. percben kezdődik.

Mint utólag kiderült, a rossz viccet egy több hasonló akciót is jegyző férfi követte el. Daniel Jarvis a teljes felelősséget magára vállalta és egy videót is közzétett az X-en, ahol az látható, ahogy a férfi egy, a rendezvényre bejuttatott telefont csörget folyamatosan, melynek csengőhangjának lettek beállítva a felnőtt filmből származó hangok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.