Hirdetés

Egy repülőnél is hangosabb és napokig bírja egy töltéssel ez az új strapamobil



|

22 ezer mAh-s akkuval és egy brutális hangszóróval támad a Oukitel WP33 Pro.

Hirdetés

Mifelénk talán nem különösebben ismert a kínai Oukitel neve, amely a saját bevallása szerint 2007 óta gyárt okostelefonokat és okosórákat, az utóbbi években pedig leginkább az extrém igénybevételre tervezett androidos mobiljaival hívta fel magára a figyelmet.

A márkáról legutóbb a tavaly piacra dobott, 21 ezer mAh-s akkumulátorral felvértezett Oukitel WP19 apropóján írtunk, most viszont egy még ütősebb modellel álltak elő, amely az üzemidő mellett a hangzással is igyekszik kitűnni a tömegből.

A nemrég leleplezett Oukitel WP33 Próban már egy 33 W-tal tölthető 22 ezer mAh-s telep teljesít szolgálatot, ami 2600 órás készenléti időt, 120 órányi telefonálást, 30 órányi videózást vagy 20 órányi játékot ígér.

Hirdetés

A 6,6 hüvelykes, 60 Hz-es képfrissítésű FHD+ IPS panellel szerelt telefont egy középkategóriás erőforrás, a MediaTek Dimensity 6100+ hajtja, 8+16 GB (virtuális) memóriával és 256 GB-nyi UFS 2.2 tárhellyel megtámogatva.

Ami a kamerát illeti, a hátoldalon egy 64 MP-es Sony IMX 686 szenzor teljesít szolgálatot, amit egy 20 MP-es éjjellátó lencse (Sony IMX350 érzékelővel) és egy BYD-gyártmányú, 2 MP-es makro  lencse egészítenek ki, míg a szelfikért egy 32 MP-es Sony IMX616 előlapi képalkotó felel. Az igazi attrakció viszont az 5 W-os teljesítményű, 36 mm-es átmérőjű hangszóró, ami akár 136 dB-es hangerőre képes, ezzel pedig az Oukitel szerint a szirénákon (109 dB) és a repülőgépek hajtóművein (120 dB) is túltesz.

A robusztus megjelenésű WP33 Pro mindemellett hozza a strapamobiloktól elvárt tulajdonságokat is, így IP68 (1,5 méterig 30 perces vízállóság), IP69K (nagynyomású vízsugár elleni védelem) és MIL-STD-810H (1,5 méteres leejtésig szóló törésvédelem) tanúsítványokkal bír, továbbá a gyártó -45 és +75 Celsius-fok között garantálja a működését.

Az Oukitel a szokásához híven a weben keresztül terjeszti a modellt, egy AliExpress-hirdetés alapján adóval együtt 231 ezer forintért, a jutányos árért cserébe viszont be kell érnünk az Android 13 operációs rendszerrel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.