Hirdetés

Egy szivárgás miatt meglepő dolog derült ki a Motorola X40 Pro mobilról



|

Dizájnban nem sok változást hoz az új generáció, de az egyik megszokott és megkedvelt komponenst a pletykák szerint kicseréli a Motorola.

Hirdetés

Idén nyáron mutatkozott be Motorola fotózásra tervezett szörnye, a 200 MP-es kamerával szerelt X30 Pro, a jelek szerint azonban már javában készül az utód. A minden bizonnyal Motorola X40 Pro néven érkező modellről most az interneten csak OnLeaks néven ismert Steve Hemmerstoffer és a MySmartPrice közölt renderképeket.

Ezek alapján a legnagyobb változtatáson a kamerasziget esik át, ahová ezúttal a vakut is integrálják. A korábbi téglalap alakú sziget négyzetes formát kap, és ezúttal is 3 lencse kerül rá: egy 50 MP-es főkamera, egy 50 MP-es ultraszéles, és egy 12 MP-es telefotó lencse. Úgy tűnik tehát, hogy a rekorder 200 MP-es szenzort máris kispadra küldi a Motorola.

Hirdetés

A kijelző átmérője a szivárogtató szerint 6,67 hüvelyk, maga a készülék pedig 8,6 mm vastag, és a hátlapját is üveg borítja. A motorháztető alá egy Snapdragon 8 Gen 2 Soc, 12 GB RAM és 256 GB-nyi tárhely kerül. A mobil akár már idén felbukkanhat a kínai piacon, nyugaton viszont nemcsak késve, de más néven is érkezik, hiszen az elődhöz hasonlóan Edge 40 Pro címkével fut majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.