Hirdetés

Egy törésteszt szerint strapabíróbb az iPhone 13 Pro, mint a Nokia 3310



|

Le kell cserélni az eddigi mémeket, már ha hihetünk a videónak.

Hirdetés

Aligha létezik ikonikusabb mobiltelefon a Nokia ezredfordulón megjelent üdvöskéjénél, az elpusztíthatatlanság mítoszával ékeskedő 3310-esnél. A néhány éve új változatban visszahozott modell strapabírása mémek hadát szülte, egy új videó azonban lerombolná ezt a legendát.

A TechRax YouTube-csatorna, vagyis az ukrán Taras Maksimov egy az egy ellen tesztelte a matuzsálemi korú készüléket az Apple szeptemberben bemutatott iPhone 13 Prójával, és első ránézésre meglepő eredményre jutott.

Hirdetés

A filmben mindkét telefont egy többemeletes, acél korláttal átszőtt lépcsőházban ejti le, s míg a Nokia 3310 már az első dobás után széthullik, a korlátnak csapódó iPhone 13 Prón csak több leejtés után sérül meg komolyabban a kijelzőt borító üveg, míg maga a készülék még az utolsó képkockákon is jól működik.

A Nokia darabjait szemrevételező videós meg is jegyzi, hogy a népszerű mítosz valójában téves, hiszen a 3310-es borítása teljesen szétesett.

A probléma csak az, hogy Maksimov meg sem próbálja összerakni a Nokiát, márpedig ennek a típusnak pont ez volt az egyik ismérve, hogy ha le is pattant a burkolata, a visszahelyezése után már nyomhattuk is tovább a Snake II-t.

Így aztán nem árt jelentős adag kétkedéssel kezelni az iPhone 13 Pro győzelmét hirdető szenzációhajhász megállapítást. Azt viszont meg kell hagyni, hogy a korábbi évek üvegszendvics-dizájnú iPhone-jaihoz képest a 13 Pro tényleg remekül bírja a gyűrődést, hiszen nem kis eséseket élt túl.

TechRax megállapítása egybecseng JerryRigEverything korábbi videójával, ahol az Apple prémium mobilja egy kalapács ellen állt hősiesen helyt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.