Hirdetés

Egy új felhőszolgáltatásnak köszönhetően most 10 GB ingyen tárhelyet szerezhetsz



|

Újabb szolgáltatást indított a Viber mögött álló Rakuten, amire több dolog miatt is érdemes lehet benevezni.

Hirdetés

Több mint 1 milliárd felhasználóval rendelkezik a mobilokon és számítógépeken is elérhető üzenetküldő alkalmazás, a Viber, ami mögött Japán egyik legnagyobb techvállalata, a Rakuten áll. 

A minap azonban egy újabb területre is beszivárgott, ugyanis elindította saját felhőszolgáltatását, mely számos extrát, illetve 10 GB ingyen tárhelyet kínál.

A Rakuten Drive mind az egyéni, mind a vállalati ügyfelek számára elérhető, segítségével pedig elsősorban nagy fájlokat lehet biztonságosan tárolni és megosztani. Külön jó hír, hogy egy korlátlan fájlátviteli szolgáltatást is integráltak a csomagba.

Hirdetés

A szolgáltatás alapesetben 10 GB tárhelyet kínál, erre pedig egy regisztrációt követően ingyen és bérmentve lehet benevezni. Ha netalántán ennél többre lenne szükség, akkor havi 8 dollár (kb. 2.900 forint) ellenében elérhető a Pro csomag is, melyben a tárhely 1 TB-ra, míg a maximális megosztható fájlméret 50 GB-ra emelkedik. Utóbbi hivatkozásai itt már 30 napig élnek, az ingyenes változat 48 órájával szemben.

Ha lecsapnál az ingyen tárhelyre, akkor ezen a felületen érdemes kezdened, míg a Pro és ingyenes csomag részleteiről itt tájékozódhatsz.

Nemrégiben egyébként útnak indult a PCW dedikált Viber csatornája is, így ha nem szeretnél lemaradni a nap legfontosabb híreiről, akkor ezen a linken keresztül pofonegyszerűen csatlakozhatsz hozzánk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.