Hirdetés

Egy videós megpróbált dacolni az evolúcióval, és lábakat adott egy kígyónak



|

Allen Pan újabb érdekes projekttel örvendeztette meg a világot.

Hirdetés

Szó se róla, Allen Pan keményen megdolgozott az 1,8 millió követőjéért, az amerikai youtuber ugyanis az elmúlt években számos elképesztő videóval szórakoztatta a közönségét. Elkészítette például Amerika Kapitány visszapattanó pajzsát, Thor felemelhetetlen kalapácsát és egy igazi fénykardot is, a koronavírus-járvány berobbanásakor pedig egy maszkvető-pisztollyal igyekezett lépést tartani az aktuális fejleményekkel.

Most pedig itt az újabb emlékezetes projekt: Pan úgy döntött, hogy visszaforgatja az evolúció kerekét, és visszaadja a kígyóknak a törzsfejlődés során elvesztett lábaikat.

Hirdetés

Ahogy az a filmben is látható, a kihívást egy központi cső és négy távirányítású robotláb segítségével oldotta meg a videós. A "szerencsés" kiválasztott először szívesen nemet mondott volna az ajándékra, és megpróbálta visszafelé elhagyni a csövet, ám végül sikerült jobb belátásra bírni, és adott egy próbát a dolognak.

Nem állítjuk, hogy ez Pan eddigi leghasznosabb projektje, de poénnak elment, aki pedig még több kígyót nézne, annak melegen ajánljuk a youtuber korábbi filmjét, amelyben azt tesztelte, hogy hány tekergő állat csempészhető át a reptéri biztonsági ellenőrzésen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.