Hirdetés

Egy vízen úszó óriásgömb az Apple legújabb boltja



|

Szingapúrban a harmadik boltját készül megnyitni az Apple, az Apple Marina Bay Sands viszont a világ egyik legkülönlegesebb üzlete lesz.

Hirdetés

Az Apple hamarosan megnyitja a harmadik üzletét Szingapúrban, amely ráadásul elképesztően egyedi is lesz: ez ugyanis a világ első Apple Store-ja, amely a vízen lebeg. Az Apple Marina Bay Sands gömb formát kap, és a Marina-öböl vízén úszik; a helyet 2011 és 2016 között az Avalon klub használta.. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor nyitja meg a kapuit.  Az Apple szerint nap közben a bolt üveg paneljei visszatükrözik a hatalmas épületeket és az égboltot, valamint a víz hullámzó mozgását, éjszaka pedig melegséget árasztanak, egyfajta lámpásra emlékeztetve. 

Hirdetés

Ez az Apple harmadik boltja Szingapúrban, az elsőt 2017-ben nyitották meg, és az volt Délkelet-Ázsia első Apple boltja is egyben. A második egy reptéren, tavaly júliusban nyílt meg, és lehetőséget biztosított a látogatóknak, hogy exkluzív foglalkozás keretében fotós technikákat tanuljanak. 

Az Apple szerint a Marina Bay Sands a kreativitás szíve lesz, ahol az emberek rögzíthetik az ötleteiket és a szenvedélyüket, valamint felfedezhetnek és alkothatnak valami újat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.