Hirdetés

Egybeolvadhat a Samsung Galaxy S és Galaxy Note széria



|

A Galaxy Note 10 helyett lehet, hogy egy S Tollal és 6,4 hüvelykes képernyővel szerelt Galaxy S10+ modellt kapunk.

Hirdetés

Lee elnök visszatérésével nagy változások lesznek a Samsung mobilos részlegénél, legalábbis egyre több dél-koreai jelentés szól erről. Korábban hallhattuk, hogy óriási figyelem jut az összehajtható Galaxy X-nek, ugyanakkor a Samsung teljes mobilos portfóliója megújulhat. 

Hirdetés

Erre azért van szükség, mert az idei évben a zászlóshajókat a magas vételárak miatt kritizálták, az olcsó modellek pedig a kínai márkák miatt kerültek veszélybe. 

Dél-koreai források szerint a Samsung egy ideje már fontolgatja a Galaxy S és a Galaxy Note sorozatok egyesítését. A pluszos Galaxy S és az aktuális Galaxy Note között eleve nagy az átfedés, minden évben. 

A nyereség érdekében a Samsung állítólag nem dob piacra Galaxy Note 10-et a jövő évben, inkább S Tollat csomagol a 6,4 hüvelykes kijelzővel szerelt Galaxy S10+-ba. Ezzel a gyártási és fejlesztési költségeken is spórolna, és rögtön megvan a magyarázat, hogy minek három eltérő változat a Galaxy S10-ből. 

A Galaxy Note 9 természetesen mindenképp bemutatkozik augusztus 9-én: nagyobb akkuval, egy kicsit nagyobb, 6,38 hüvelykes kijelzővel, valamint változtatható rekeszértékű dupla kamerával. A Samsung visszafogott célja, hogy 12 milliót eladjon belőle. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.