Hirdetés

Egyelőre nem bétáznak a Google Pixel 3a mobilok



|

Csak júniusban lépteti be az Android 10 Q bétaprogramjába a Google az új Pixel 3a és Pixel 3a XL okostelefonjait.

Hirdetés

A Google Pixel eszközök egyik nagy erőssége, hogy a Google által elképzelt Androidot futtatják. Ez azt jelenti, hogy bár funkciókínálatban sokkal gyengébbek, mint például a Samsung vagy a Huawei készülékei, azonban a szoftverfrissítéseket és a Google újdonságait jóval hamarabb kapják meg. A Google androidos bétaprogramjához is elsők között férhetnek hozzá a Pixel-tulajdonosok. 

Hirdetés

A Pixel 3a és a Pixel 3a XL azonban kivételek, ugyanis jelenleg egyik modell sem jogosult, hogy elérje a Google következő-generációs Android 10 Q mobilos operációs rendszerének az új nyilvános bétáját. 

A Google a GYIK-oldalára azonban felvett egy apró jegyzetet, amelyből kiderül, hogy a Pixel 3a és a Pixel 3a XL egyaránt júniusban kapják meg az Android 10 Q akkor aktuális bétáját. Valószínűleg a késlekedés oka az, hogy ezek a modellek márciusi biztonsági csomaggal jelentek meg a piacon. A Pixel 3 és a Pixel 3 XL már májusi csomagot használ. 

Az óriáscég elvileg menetrend szerint adja majd ki a következő bétát az Android 10 Q-ból, amit már a Pixel 3a modellek is megkapnak. Értelemszerűen csak az erősen haladó felhasználóknak és a fejlesztőknek ajánlott a napi használatra nem feltétlen alkalmas béták telepítése. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.