Hirdetés

Egyelőre siker a Redmi K20 Pro



|

Kevesebb mint 2 óra alatt fogyott el az első 200 000 darab a csúcsmobilok gyilkosából. Az is kiderült, hogy a Xiaomi Mi 9T egy átnevezett Redmi K20.

Hirdetés

Nemrég mutatkozott be a csúcsmobilok új gyilkosa, a Redmi K20 Pro, amelynek az értékesítése Kínában már megkezdődött. A Redmi elárulta, hogy az első 1 óra 45 perc alatt 200 000 ilyen készülék talált gazdára. 

Hirdetés

A K20 Pro Snapdragon 855 chipet, 6/8 GB RAM-ot, 6,39 hüvelykes káva- és szenzorsávmentes full HD+ Super AMOLED kijelzőt kínál, MIUI 10 felülettel és Android 9 Pie rendszerrel. A hátlapjára tripla kamera jutott (48 megapixeles fő szenzorral), az előlapjára 20 megapixeles felugró kamera. Az akku 4000 mAh-s, és gyorstöltést is támogat. A további részletek korábbi összefoglalónkban olvashatóak

Érdemes azonban kitérni rá, hogy úgy látszik, igazak a pletykák, amelyek alapján egyes régiókban a Redmi K20 és a Redmi K20 Pro a Xiaomi márkaneve alatt kerül forgalomba, Xiaomi Mi 9T-ként és a Xiaomi Mi 9T Próként. Nemrég a Xiaomi Mi 9T kereskedelmi verziója került elő, amelyről kiderült, hogy csak egy átcímkézett Redmi K20. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.