Hirdetés

Egyes mozikban már kriptovalutával is fizethetünk



|

Ezzel próbálják már csábítóbbá tenni az egyre kevésbé népszerű mozis élményt.

Hirdetés

A koronavírus indokolta korlátozások egyik legnagyobb vesztese a moziipar volt. A vetítőtermek tulajdonosainak, hasonlóan például a vendéglátósokhoz, úgy kellett hónapokon keresztül életben maradniuk, hogy közben egy árva forint bevételt nem tudtak generálni.

Amerikában az AMC hálózat majdnem csődbe is ment emiatt, végül a Reddit nemes, a kapitalizmust megdönteni vágyó felhasználói siettek a segítségére.

Hirdetés

Az AMC azóta kilábalni látszik a gödörből és a friss támogatói körnek köszönhetően minden újdonságra nyitott a vállalat. Ennek az új hullámnak köszönhető, hogy a cég vezetője, Adam Aron még szeptemberben tett ígéretet arra, hogy hamarosan elkezdik elfogadni a különböző kriptovalutákat, nemrég pedig egy posztban bejelentette, már élesítették is a rendszert.

A mozizni vágyók tehát mostantól fizethetnek Bitcoinnal, Bitcoin Cash-sel, Ethereummal és Litecoinnal is. Az AMC elérhetővé tette továbbá a kriptók mellett már-már ódivatúnak tűnő Apple és Google Payt, illetve a PayPal-os fizetési lehetőségeket is.

Nem lennénk meglepve, ha az AMC nyitása az újfajta valuták felé az egész piacot átalakítaná, hiszen a cég online tranzakcióinak már 14%-át ilyen vásárlások teszik ki, ami minden bizonnyal a többi versenytársnak is meggyőző példa lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.