Hirdetés

Egyetlen nap alatt elfogyott az összes Honor 10



|

A Huawei megerősítette, hogy egyetlen nap alatt elkapkodták Európában az összes Honor 10-et.

Hirdetés

A Huawei megerősítette, hogy a Honor 10 készletei teljesen elfogytak Európában. Mindez azt jelenti, hogy a Huawei ár-érték bajnok Honor készülékét mindössze egyetlen nap alatt elkapkodták, pedig csak épp, hogy bemutatkozott a régióban. 

Hirdetés

Azt sajnos nem árulta el a kínai gyártó, hogy a 24 óra leforgása alatt mennyi Honor 10-et tudott eladni, annyit viszont elmondott, hogy több mint 80 000 vásárló élt a 30 eurós kupon használatával. Ez arra utal, hogy minimum 100 000 fogyott a készülékből. 

A Honor 10 Spanyolországban volt a legkelendőbb, ott mindössze 6 óra alatt elkapkodták az okostelefont. A fantomkék verziót egy nap alatt elvitték Franciaországban is. Mindez nem meglepő, hiszen a 399 eurós Honor 10 lenyűgöző specifikációkkal rendelkezik az árához mérten - nagyon hasonló a Huawei P20-hoz. 

A 8-magos Kirin 970-es chipet 4 GB RAM kíséri, de 6 GB-os kiadás is létezik. Tárhelyből 64 vagy 128 GB társul mindehhez. A 16 megapixeles RGB szenzort egy 24 megapixeles monokróm érzékelő egészíti ki, míg a szelfikamera az a 24 megapixeles megoldás, ami - autofókusz nélkül ugyan - a P20-ból költözött át. 

Bár a Huawei konkrét mérföldköveket nem tűzött ki, az egyik célja az volt, hogy megállítsa az ártakarékos riválisokat, mint a Xiaomit. Az eddigi eredményei alapján ez sikerülhet is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.