Hirdetés

Egyetlen nap alatt javították a Huawei Mate 10 Pro Google-hibáját



|

A tesztelésre kiadott mintadarabok melegedtek és gyorsan merültek, de a Huawei gyorsan megoldotta a problémát.

Hirdetés

A Huawei hétfő délután hivatalosan is bemutatta a Mate 10 és Mate 10 Pro okostelefonjait, majd a jelenlévők azonnal tesztelhették is a készülékeket. 

Hirdetés

Néhányan arra lettek figyelmesek, hogy a Mate 10 Pro modellek nagyon felmelegedtek, illetve az akkumulátor a 4000 mAh-s kapacitás és az ígéretek ellenére elég gyorsan lemerült

A Huawei a Google-t hibáztatta a történtekért, és el is nevezte a dolgot "Google-hibának". A Google elismerte a problémát, és azonnal elkezdett dolgozni a javításon. 

Végül a frissítés kevesebb mint egyetlen nap alatt megérkezett a Mate 10 Pro okostelefonra, és a Huawei szerint megszüntették a hibát. 

A Huawei remélhetőleg a jövőben gyorsabban adja ki a szoftverfrissítéseket, mint eddig. Minderre szüksége is lesz, amennyiben valóban meg szeretné szorongatni a Samsungot.  

A mostani gyors reakció és javítás mindenképp örömteli, azonban ne felejtsük el, hogy a Huawei és a Google egyaránt azonnal munkához láttak, és nem véletlenül. Most jönnek majd a készülék tesztjei, és ha egy ilyen hiba miatt gond van az üzemidővel, az mindkét cég számára nagyon rossz hír lenne a negatív vélemények miatt. A Huawei amúgy is várhat majd néhány kritikát, a bejelentés után nagyon sokan csalódottak voltak, amiért a normál modell nem vízálló, a Pro verzióból viszont hiányzik a jackcsatlakozó és a microSD-foglalat, és még a felbontás is alacsonyabb. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.