Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy ennyibe kerülnek majd a Galaxy S21 mobilok



|

Egy európai szolgáltató is megerősítette a korábban kiszivárgott vételárakat.

Hirdetés

Jövő héten debütálnak a Samsung Galaxy S21 szériás okostelefonjai, ezekről mostanra gyakorlatilag minden kiderült. Egy jó ideje már a konkrét vételárakat is kiszivárogtatták, és ezeket több forrás is megerősítette. Most pedig egy belga mobilszolgáltató is, így gyakorlatilag már az árazás sem lesz meglepetés

Hirdetés

A 128 GB-os alapmodell a Galaxy S21 esetében 849 euróba kerül majd, a Galaxy S21+ verzióért pedig 1049 eurót kell majd fizetni. A Galaxy S21 Ultra 1399 euróért lesz vihető, és microSD-foglalat kizárólag ebben lesz. 

A 256 GB-os változatokért korábbi hírek szerint 50 euró felárat leszünk kénytelenek kiperkálni. Arról nincs konkrétum, hogy vajon ezúttal is lesznek-e kizárólag 4G-s modellek, picivel alacsonyabb árakon. A figyelmet azonban valószínűleg a Galaxy S21 Ultrára irányítják majd, S Toll-támogatást is kizárólag az kap a jól értesült források szerint. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.