Hirdetés

Egyre gyanúsabb, hogy a Windows 11-et tervezi leleplezni a Microsoft



|

Habár a hivatalos részletekre még várnunk kell egy kicsit, azért már akadnak egy esetleges új operációs rendszerre utaló nyomok.

Hirdetés

Valószínűleg elég nagy bejelentésekkel készül a Microsoft júniusban, ugyanis nemrég kiderült, hogy még a hónapban megrendezésre kerül egy olyan esemény, amelyen a jelek szerint megismerhetjük, mit tartogat a jövő a Windows számára. Persze benne van a pakliban, hogy esetleg ismét a Windows 10 lesz a főszerepben, és csak egy nagyszabású frissítést jelent be hozzá a vállalat, de egyre esélyesebbnek tűnik, hogy valami egészen új dolgot ismerhetünk meg.

Hirdetés

Egyes spekulációk szerint valóban az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy a következő Windows kerül a reflektorfénybe. Elég csak megnézni a Microsoft termékigazgatója, vagyis Panos Panay által közzétett kedvcsinálót, amelyen az ablakon átszűrődő fény egy egészen jól kivehető 11-es számot rajzol ki.

Időközben pedig egy jól ismert szivárogtató, Evan Blass is arról számolt be a Twitteren, hogy érkezik egy vadonatúj operációs rendszer, egészen pontosan a Windows 11.

Nyilván a fenti dolgokat nem szabad hivatalos információkként kezelni, hanem inkább csak erősen árulkodó jelekként érdemes rájuk tekinteni. A Microsoft korábban egyébként elárulta, hogy a Windows 10 után már nem tervez több számozott verziót kiadni, de nagyon úgy tűnik, hogy közben meggondolhatta magát a redmondi vállalat. Persze az is benne van a pakliban, hogy a rajongók túl sokat láttak bele a teaserbe, és Blass is tévedett, a következő Windows mögött pedig már nem lesz szám.

A Microsoft bemutatójára magyar idő szerint június 24-én, délután 5 órakor kerül sor, és ekkor remélhetőleg fény derül a titokra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.