Hirdetés

Egyre hihetőbb a 200 MP-es Samsung csúcsmobil érkezése



|

A szenzor létezik, a kérdés csak az, hogy a Samsung is beépíti-e jövőre valamelyik csúcsmodelljébe.

Hirdetés

Nagyon várjuk már, hogy ősszel megmutassa az Apple, mire készül az iPhone 14-es generáció készülékeivel, de ennél is izgalmasabb lehet a Samsung év eleji bemutatója, ahol végre megismerjük majd többek között a Samsung Galaxy S23 Ultrát. Ezt már csak azért is feltételezzük, mivel most újabb forrás erősítette meg, hogy durva kamerafejlesztést kaphat a jövő évi csúcsmodell.

Most épp az Android Police támasztotta alá a korábban már felröppent hírt, miszerint a Samsung az S23 Ultrába belepakolja a jelenlegi legerősebb szenzorát, az ISOCELL HP1-et. Az információ a Samsung Electronics Mobile Experience (MX) ipari partnereitől származik.

Hirdetés

Nem ez az első alkalom, hogy hírbe hozzák a 2023-as csúcsmodellt a 200 MP-es szenzorral, aminek a létezéséről nem csak hogy tudunk, hanem a Moto X30 Próban például már működés közben is láthattuk. Ez azonban természetesen még nem garancia arra, hogy a Samsung tényleg belepakolja a 2023-as csúcsmodellbe a legfejlettebb képfeldogozót.

A pletyka azért is hihető, mivel a most piacon lévő modelleknél is úgy működik, hogy az abszolút csúcskészülék, az S22 Ultra 108 MP-es szenzorral dolgozik, míg a többi S22 csak 50 MP-lel rendelkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.