Hirdetés

Egyre stabilabb a mobilos Edge böngésző



|

Frissült az Edge böngésző előzetese, Androidon és iOS-en is sok hibát javított a Microsoft.

Hirdetés

A Microsoft a múlt hónapban tette elérhetővé az Android és az iOS mobil operációs rendszereken az Edge böngészőt. Azóta érkezett frissítés, ami lehetővé tette a jelszavak szinkronizálását, és most itt egy újabb verzió. 

Hirdetés

A mostani frissítés számos problémát javít - az app többek között az akkumulátort is alaposan merítette, és felforrósította a készülékeket. Elvileg mindkét hibát javítja a mostani frissítés. 

Vannak más módosítások is: könnyebb lett az oldalak között lapozni, van már sötét téma, és testre szabható, hogy miként renderelje a weboldalakat az app. 

Akik az elsők között tettek próbát az alkalmazással, azok valóban azt tapasztalhatták, hogy gyorsan meríti az akkut, illetve felforrósodik tőle az okostelefon. Egyéb tekintetben a mobilos Edge már eddig is gyorsan és simán működött. 

Az előzetes ide kattintva tesztelhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.