Hirdetés

Egyre többen hátrálnak ki a Computex mögül



|

Egy darabig volt remény, hogy megrendezik az év egyik legnagyobb tech show-ját, most viszont állítólag az alaplapok és videokártyák gyártói is visszavonulót fújnak.

Hirdetés

A koronavírusjárvány minden egyes ágazatot megkavart, a tech szektort is. A nagy rendezvényeket sorra halasztották és halasztják el, egyeseket azonban megrendeznének később vagy online formában. Sokáig úgy tűnt, hogy a Computexet is elhalasztanák, hogy aztán később, visszafogottabb méretek mellett, de megrendezzék az év egyik legnagyobb tech show-ját. Most azonban úgy fest, egyáltalán nem lesz Computex 2020. 

Hirdetés

Az alaplapok és a videokártyák gyártói a jelentések szerint hamarosan bejelentik, hogy nem vesznek részt az eseményen. A szervezők szeptember végén szerették volna június eleje helyett megtartani a Computexet, ilyen fontos partnerek nélkül azonban az egész veszélybe kerülne. 

A Digitimes úgy tudja, hogy nem hajlandó elmenni a show-ra a Gigabyte, az MSI, a TUL (PowerColor), a Chaintech és az ECS sem. Egyes cégek azonban terveznek online bemutatókat a Computex környékére, tehát lehet, hogy másokhoz hasonlóan itt is "digitális eseményt" szerveznek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.