Hirdetés

Egyre valószínűbb, hogy nem vált be egy nagy reményt a Galaxy S24-sorozat



|

Hatósági forrás cáfol egy korábbi jelentést a Samsung új csúcsmobiljai kapcsán.

Hirdetés

A februárban megjelent Samsung Galaxy S23-sorozat egy korrekt, ám izgalmas dolgokban nem kifejezetten bővelkedő frissítést hozott, s talán épp ennek köszönhető, hogy mostanság talán még a szokásosnál is több pletyka kering a modellcsalád jövőre érkező utódjai kapcsán.

Még csak néhány nap telt el azóta, hogy egy egész részletes leírás látott napvilágot a Galaxy S24-sorozat csúcsragadozójáról, az S24 Ultráról, most pedig egy hivatalos forrás spoilerezett nekünk a készülék kapcsán.

Hirdetés

Az importtermékek kínai engedélyezéséért szükséges 3C-tanúsítvány (China Compulsory Certificate) adatbázisában ugyanis feltűnt három mobiltelefon, amelyek a modellszámuk alapján a 2024-es Galaxy S-készülékeket takarják. Az adatlapot a GSMArena szúrta ki, az alábbi képernyőfotót is közölve róla:

A kínai hatósághoz eljuttatott leírás tehát megerősíteni látszik, hogy jövőre is három készülékből (S24, S24+, S24 Ultra) áll majd a Samsung prémium különítménye, egyúttal viszont egy izgalmas pletykát is cáfol. A nyár során több forrás is azt pedzegette, hogy a Galaxy S24 Ultra egy új, többrétegű akkumulátornak köszönhetően már a 65 W-os töltést is támogatni fogja, a friss szivárgás alapján viszont maradnak a jelenlegi értékek, vagyis az S24 legfeljebb 25 W-os, az S24+ és az S24 Ultra pedig maximum 45 W-os vezetékes töltést fogadnak majd.  

Ez egybecseng a bevezetőben említett, néhány napja keringő specifikációs listával, amely ugyancsak 45 W-os töltéssel számolt a zászlóshajó teljesítménye kapcsán. Magyarán már két forrás is lábbal tiporja a 65 W-os reményeket, a második ráadásul egy hatósági adatbázis, így ezen a ponton érdemes lehet végképp elengedni a dolgot.

A 3C-szivárgásból emellett az is kiolvasható, hogy az S24-sorozat készülékei mellé sem jár majd töltő, de manapság valószínűleg senki nem is számított rá, hogy a Samsung hirtelen feladja az Apple-től ellesett spórolós gyakorlatot.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.