Hirdetés

Egyszerre mutatkozik be a Motorola 200 megapixeles csúcsmobilja és az új Razr



|

Heteken belül érkezik a kamerás bajnok Moto X30 Pro és a hajtogatós Razr 3.

Hirdetés

A Google anno nem tudta visszaállítani a Motorola mobilok egykori dicsőségét, így 2014 óta már a Lenovo próbálkozik a projekttel, nem is teljesen sikertelenül. Az idei évre két izgalmas készüléket is várunk a márkától: az egyik a Samsung 200 megapixeles kameraszenzorával támadó Moto X30 Pro, a másik pedig a hajtogatós Razr 3.

Mint kiderült, a duó végül együtt fog bemutatkozni, méghozzá ravasz időzítéssel néhány nappal beelőzve a Samsung augusztus 10-én esedékes műsorát, ahol várhatóan a hajtogatós Galaxy Z Fold4-é és Z Flip4-é lesz a főszerep.

Hirdetés

A Motorola a Weibo közösségi oldalon hozta nyilvánosságra, hogy augusztus másodikán, vagyis a jövő hét utáni kedden tartja a leleplezést. A posztba ágyazott poszter alapján teljesen a két telefonra koncentrál majd az esemény, de könnyen megeshet, hogy valami mást is bemutatnak majd.

A Motorola X30 Pro kapcsán a napokban már kaptunk egy kedvcsináló bejegyzést, amely megmutatta, hogy milyen fotót lő a 200 megapixeles mobil. A zászlóshajó a pletykák szerint 6,67 hüvelykes OLED kijelzővel, Snapdragon 8+ Gen 1 SoC-kal és 8/12 GB memóriával érkezik majd. Az X30 Prót sokáig Motorola Frontierként is emlegették a szivárogtatók, a legújabb értesülések szerint viszont Kínán kívül Motorola Edge 30 Ultra néven kerülhet boltokba, 899 eurós áron.

Ami pedig a Razr 3-at illeti, ennek érkezését még decemberben harangozták be, májusban pedig állítólagos kiszivárgott képeken is megcsodálhattuk. A hajtogatós készülék kapcsán Snapdragon 8 Gen 1 chipről, 120 Hz-es kijelzőről és 50/13/32 megapixeles kameráról csiripelnek a madarak, 1149-1299 euró körüli árazással.

Hamarosan kiderül, hogy mi igaz ebből, azt azonban nem árt megjegyezni, hogy eddig csupán az X30 Pro esetében biztos a globális rajt, míg a Razr3 e pillanatban csak a kínai piacot célozza. A megjelenési dátumról annyit tudunk, hogy az X30 Pro már a bemutató napjától elérhető lesz,  az viszont nem tiszta, hogy rögtön világszerte, avagy az első körben csak Kínában.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.