Hirdetés

Egyszerre okos zár és videós csengő a Lockly Vision Elite



|

Ha nagyon akarjuk, egyetlen eszközzel is megoldható a bejáratunk felokosítása.

Hirdetés

A biztonsági szakértők körében továbbra sem látni az egyetértést arról, hogy mennyire bölcs dolog online kapcsolattal bíró, vagyis távolról is feltörhető kütyükre alapozni az otthonunk védelmét, de akit vonzanak a modern megoldások, az már számos eszköz közül választhat.

Az egyik érdekesebb próbálkozás a tavaly megjelent Lockly Vision volt, amely egyetlen termékben egyesítette az okos zárak és a videós okos csengők képességeit. A jelek szerint sikeresnek bizonyult a koncepció, most ugyanis befutott a sokoldalú szerkezet második generációja.

Hirdetés

Az egyelőre csak az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban árusított Lockly Vision Elite már 1080p-s kamerával, nagyobb betekintési szöggel, éjjellátóval és mozgásérzékelővel tartja szemmel az ajtónk környékét. Az automatikusan rögzített felvételeket maga az eszköz tárolja, így nincs szükség felhős előfizetésre. Az új modell egyben kaputelefonként is működik, hála a kétoldalú audio-kapcsolatnak. Javult az energiaellátás is: míg az alap Lockly Visiont 8 db AA elem tartja életben, az új változatba már beépített lítium akkumulátor került, egy napelemmel megtámogatva.

Ami a termék okos zár részét illeti, a belépés kulccsal, ujjlenyomat-olvasóval vagy számkóddal oldható meg, az utóbbi esetében pedig a forgatható kijelző gondoskodik róla, hogy ne lehessen könnyen kifigyelni, melyik számokat nyomtuk le. A zár Wi-Fin keresztül okostelefonról, távolról is vezérelhető, de offline is működik, így nem kötelező az alkalmazás letöltése, ha mondjuk egy ismerőst, vagy rokont küldenénk, hogy nézzen rá a házra.

Mindezért az elődnél 100 dollárral többet, 500 dollárt (adók nélkül 194 ezer forintot) kell fizetni, a termék szállítását már el is kezdték a támogatott országokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.