Hirdetés

Egyszerre több eszközt tölt, és megelőzi az Apple-t a Samsung vezeték nélküli töltője



|

Miközben az AirPower tovább várat magára, hamarosan itt a Samsung Wireless Charger Duo vezeték nélküli töltő.

Hirdetés

Az Apple még tavaly mutatott be egy vezeték nélküli töltőpadot, amely képes egyszerre tölteni egy iPhone és egy Apple Watch készüléket. Az AirPower a mai napig nem jelent meg a piacon. Állítólag szeptemberben talán megérkezik. Hasonló megoldáson dolgozik egy ideje a Samsung is. 

Hirdetés

Roland Quandt szerint a Samsung rövidesen bemutatja a Wireless Charger Duo töltőpadot. Ez EP-N6100-as modellszámmal érkezik, és 25 wattos lesz, támogatja a vezeték nélküli gyorstöltést. 

Ez azt jelenti, hogy képes lesz egyszerre két okostelefont tölteni, vagy egy okostelefont és egy Galaxy Watch okosórát feltankolni. 

A Samsung töltője a Qi vezeték nélküli töltési szabványra épít, vagyis elvileg bármilyen más eszközzel használható (még iPhone-nal is). 

A Samsung töltőpadja elvileg a Galaxy Note 9-cel egyszerre, augusztus 9-én mutatkozik be, 75 eurós árcédulával. Egyelőre úgy néz ki, hogy hamarabb lehet majd hazavinni, mint az Apple tavalyi töltőpadját. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.