Hirdetés

Együtt hozott a Puma és a Fossil Wear OS-alapú okosórát



|

A Puma előállt az első Wear OS rendszert használó okosórájával: a fejlesztésben a Fossil segített.

Hirdetés

A Pumának már a múltban is voltak okosórái, azonban most először rakott össze egy olyat, ami már a Google Wear OS rendszerét futtatja. Az új eszközt a Fossil és a Puma közösen alkották meg. 

Hirdetés

Az okosóra három színben, feketében, sárgában és rozéaranyban létezik, és természetesen a fitneszpiacot célozta meg vele a Puma, ami nem túl nagy meglepetés. 

A hivatalosan csak Puma Gen 4 okosóraként emlegetett termékbe a Qualcomm legújabb Snapdragon Wear 3100-as chipje került, 512 MB RAM és 4 GB tárhely mellett. Az 1,19 hüvelykes kör alakú OLED-kijelzőt 44 milliméteres házba építették, alumíniumot és mást is használtak a tömegcsökkentés érdekében. 

A Puma az idei IFA kiállításon, Berlinben is megvillantott új okosóráját novemberben tervezi piacra dobni, akkor 275 dollárt kér majd érte a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.