Hirdetés

Ekkor frissülnek Android 9 Pie-ra a Samsung okostelefonjai



|

Megvan a Samsung hivatalos frissítési menetrendje, karácsony alkalmából pedig már el is indult a stabil frissítés a Galaxy S9-es készülékekre.

Hirdetés

A jelentések szerint a Samsung Németországban már a végleges Android 9 Pie frissítést is kiadta a Samsung Galaxy S9 és Galaxy S9+ okostelefonjaira. Hamarosan további országokban is elérhetővé válik a csomag, és végre az is kiderült, hogy a többi Samsung készülékre mikor érkezik majd az Android 9 Pie rendszer. 

Hirdetés

A SamMobile kiszúrta a Samsung Members appon belül, hogy melyik készülék mikor kapja meg a végleges, stabil frissítést a Samsungtól. Sajnos a konkrét régiókról nincs hír. 

Egyelőre annyit tudni, hogy miután a Galaxy S9 és Galaxy S9+ januárban mindenhol frissülnek, februárban a Galaxy Note 9-re kerül a sor. A Galaxy S8 és a Galaxy S8+ ezután, márciusban frissülhetnek, a Galaxy Note 8-cal egyszerre. 

A Galaxy A8, A8+, valamint az A7 2018, A9 2018 és Galaxy Tab S4 10.5 áprilisban kapják meg a csomagot. A Samsung májusban a Galaxy J4, J4+, J6, J6+ és A8 Star eszközeit is frissíti, majd júliusban és augusztusban a Galaxy J7 2017 és a Galaxy J7 Duo jön. 

Szeptemberben végül a Galaxy Xcover 3, a Galaxy J3 2017, a Galaxy Tab S3 9.7, majd októberben a Galaxy Tab A 2017, a Galaxy Tab Active2 és a Galaxy Tab A 10.5 is frissülnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.