Hirdetés

Ekkor mutathatja be a OnePlus az első hajtogathatós mobilját



|

Elég valószínűnek tűnik, hogy a OnePlus sem csak hagyományos készülékekkel lesz jelen a piacon a közeljövőben.

Hirdetés

Várhatóan nem lesznek olyan kelendőek, mint a hagyományos okostelefonok, de látszólag elég nagy az igény az olyan modellekre, amelyeket ilyen-olyan módon összecsukva, pofonegyszerűen kompaktabbá lehet varázsolni. A Samsungnak például több ilyen készüléke is van, de még az sincs kizárva, hogy beszáll a buliba az Apple és egy szintén jól ismert, kínai gyártó.

Pletykák alapján már egy ideje sejthető, hogy a OnePlus sem szeretne kimaradni a összecsukhatós őrületből, és elképzelhető, hogy az ebben a kategóriában induló újdonságukat az Oppo Find N-ről fogják mintázni. Sőt, egy korábbi értesülés szerint két zsanérral ellátott, három módon hajtogatható eszközt dobhatnak piacra, de ez nyilván nem megerősített infó.

Hirdetés

Időközben viszont egy megbízhatónak tekinthető szivárogtató, Max Jambor tett közzé a Twitteren egy képet, ami erősen arról árulkodik, hogy 2023-ban fogja bemutatni a OnePlus a hajtogathatós mobilját. Jambor egyébként úgy véli, hogy több ilyen dizájnú készüléket is hozhat a gyártó, és ugyan túl sok konkrétumot egyelőre nem tudunk, valószínűleg érdekes lesz majd látni, hogy milyen megoldásokat alkalmaz a vállalat az egyes modelleknél.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.