Hirdetés

Elbúcsúzhat az Asus Zenfone termékcsalád



|

Úgy tűnik, az Asus Zenfone 10 lesz az utolsó készülék.

Hirdetés

Messze van a piacvezető pozíciótól, de a mobilok területén is képviselteti magát az Asus, két termékcsaláddal: az egyik a gamereket célzó ROG Phone széria, a másik pedig a Zenfone. Ez utóbbi véget érhet, miután hamarosan piacra kerülnek az Egyesült Államokban a Zenfone 10-es telefonok.

Tajvani sajtóértesülések szerint átszervezés zajlik a cégnél, és az volt a terv, hogy a PC-s részlegről átküldenek embereket a mobilosra, de ehelyett inkább egyszerűen kirúgták őket.

Hirdetés

Ennek hátterében állítólag (egy az ügyben illetékes, meg nem nevezett forrás szerint) a Zenfone-ért felelős divízió megszüntetése áll, ahonnan a munkatársakat máshova csoportosítják át: vannak, akik más részlegekhez kerülnek, míg többeket a ROG-csapat olvaszt magába. 

Arról tehát nincs szó, hogy a ROG Phone termékvonal elhalna, csupán a Zenfone szűnhet meg. Az Asus Zenfone 10-et mi is teszteltük, és egészen elégedettek voltunk vele, de valóban nehéz lehet két termékkel kiemelkedni és márkahűséget építeni egy olyan piacon, ahol más gyártók ennél sokkal többet kínálnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.