Hirdetés

Eléd teszi a Google, amiről tudnod kell



|

A Google személyre szabott hírfolyama ezentúl gépi tanulással mutat még érdekesebb tartalmakat.

Hirdetés

Az okostelefonokra telepíthető Google app nem csak egy webes keresőmotor. Az elmúlt években itt voltak a Google Now kártyák, amelyek érdekes híreket, a közelgő eseményeket, utazásokat, időjárást, forgalmi figyelmeztetéseket és egyéb információkat jelenítettek meg. 

Hirdetés

A Google tavaly már csak feedként, vagyis hírfolyamként tekintett erre. Most ismét komoly frissítés jön, a Google feedje még személyre szabottabb lesz. 

A feed továbbra is mutatja az olyan dolgokat, mint a hírek, videók, sportesemények, azonban a Google többé nem csak a keresési előzményeinket és a tevékenységeinket használja fel az elemek testre szabása érdekében. 

Immáron azok a tartalmak is megjelennek, amelyek helyileg vagy világszinten érdekesek és fontosak, ezzel segítenek naprakésznek maradni. Az érdekes tartalmak válogatásában gépi tanulással erősít a Google. 

Természetesen akit valami nem érdekel, az bármikor leiratkozhat az adott témáról. Lesz követés gomb is a keresési találatok között, amivel pedig feliratkozni lehet majd egy-egy témára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.