Hirdetés

Elég nagy baj volt éjjel a YouTube és a Google háza táján



|

Felhasználók tömegeinél volt elérhetetlen a YouTube és a Google Play Áruház, elvileg mostanra sikerült mindent rendbe hozni.

Hirdetés

Viszonylag ritka jelenség, de a Google szolgáltatásaival is előfordul, hogy elérhetetlenné válnak. Az utóbbi órákban a YouTube és a YouTube TV is bedobták a törölközőt sok régióban, a videókat nem lehetett lejátszani.

A YouTube a Twitteren is megerősítette a probléma kezdetekor, hogy baj van, vagyis tudtak a történtekről, és egyből munkához is láttak. A legjobban az amerikai felhasználókat sújtotta a szolgáltatáskiesés. 

Maga a YouTube egyébként minden platformon bejött, de a videók lejátszása már nem működött. Mobilon is maximum az indexkép jelent meg, aztán más nem történt, de némi idővel később már csak hibaüzenet jelent meg, és a keresések is jelentősen lelassultak.

Hirdetés

A YouTube Music app működött, de egyes eszközökön nem töltött be (például okoshangszórók), de még a Google Maps is ilyen üzeneteket dobott:

Kidőlt a Google TV is, emellett pedig a Google Play Áruház sem működött megfelelően, az appok letöltődtek, de a telepítések már nem fejeződtek be.

Mostanra elvileg a Google minden problémát el tudott hárítani, a szolgáltatások újra működnek, de sokat nem tudni még arról, hogy mi is okozta ezt a teljes leállást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.