Hirdetés

Elegáns, kompakt változatot kap a Logitech MX Keys



|

Az MX Keys mini azoknak szól, akik le tudnak mondani a numerikus billentyűzetről.

Hirdetés

Az amerikai-svájci Logitech nagy tapasztalattal bír a számítógépes perifériák terén, hiszen számos kiegészítőt gyárt a gaming egerektől  a fejhallgatókon át a mechanikus billentyűzetekig.

Ami a klaviatúrákat illeti, egy német blog kiszúrta, hogy a márka népszerű MX Keys modellje hamarosan egy új, kompakt kivitelben is elérhető lesz. Az MX Keys minit hivatalosan még nem jelentették be, de már több eladó is listázza.

Hirdetés

Az új változat legfeltűnőbb tulajdonsága, hogy a kisebb méret érdekében lehagyták róla a numerikus billentyűzetet, így elsősorban azoknak szól, akiknél nem hangsúlyos a számok és a műveltek kényelmes bepötyögése.

Visszatér viszont az állítható erősségű beépített világítás, valamint a funkcióbillentyűkön elhelyezett gyorsparancsok és az USB-C töltőcsatlakozó is. A kiszivárgott képek alapján az MX Keys mini hibrid Windows/Mac változatban kerül a boltokba, ellentétben a teljes méretű kiadással, amiből dedikált maces verzió is készül. Megeshet azonban, hogy később itt is elérhető lesz az almás megoldás, mivel ez az MX Keys esetében is csak később futott be.

A listázásokból ítélve már nem lehet messze az MX Keys mini megjelenése, az ár viszont továbbra sem ismert. A normál MX Keysért mindenesetre 34 999 forintot kér a gyártó, így valószínű, hogy a megrövidített változat sem fog többe kerülni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.