Hirdetés

Elérhető az iOS 17, az iPadOS 17 és a WatchOS 10



|

Akinek kompatibilis készüléke van, már indíthatja is az iPhone, iPad és Apple Watch legújabb rendszerfrissítését.

Hirdetés

Ugyan az új iPhone-okra még néhány napot várni kell, azok, akik már rendelkeznek egy Apple telefonnal, táblagéppel vagy okosórával, jó eséllyel már elérhetik a legújabb rendszerfrissítést. A gyártó ugyanis élesítette az iOS 17-et, iPadOS 17-et és watchOS 10-et, és ezek mindegyike izgalmas újításokat hoz.

Az iPhone XS-en és ennél újabb készülékeken futtatható iOS 17 felhasználói számára elérhetővé válnak az interaktív, fejlettebb widgetek, a StandBy mód, amivel ha töltés közben oldalra fordítjuk az eszközt, mindenféle widgeteket, az időt, vagy akár képeket és az épp játszott zenét is láthatjuk, továbbá lehet videós hangüzenetet hagyni, a kontaktjaink hívóképernyőjét részletesebben testreszabni, offline használni az Apple Maps térképeit, csoportokat létrehozni az iCloud kulcskarikához, hogy megoszthassunk bizonyos jelszavakat családtagjainkkal, "Hey" nélkül aktiválni a Sirit, és becsekkolni, hogy tudassuk az illetékesekkel, épségben megérkeztünk ide-oda.

Hirdetés

Az iPadOS 17 esetében a záróképernyő frissül, ezt részletesebben testreszabhatjuk majd, továbbá fejlődik a Stage Manager, támogatottá válnak USB-C-s webkamerák és mikrofonok, jön az Egészség alkalmazás, új eszközök kerülnek a Freeformba, illetve itt is elérhetők lesznek az offline térképek, a videós hangposta üzenet, és a fejlettebb widgetek. Ennek telepítéséhez legalább második generációs iPad Pro, harmadik generációs iPad Air, és hatodik generációs iPad kell.

Végül pedig ott a WatchOS 10, ami új óralapokat hoz, megváltoztatja az oldalsó gomb működését, widgetgyűjteményt, átdolgozott appokat kínál. Ezt csak azok telepíthetik, akik Apple Watch Series 4-nél újabb órát használnak.

A frissítések telepítését a Beállításokból, valamint az Apple Watch appból lehet elindítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.